ALBANIA

"Nesër shkoj" - Ledina Çelo

"Tomorrow I will leave, it is the last night"

The Albanian Final was held on December 18th at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Huejda El Sajed & Leon Menkshi. Before the final there were 2 semi-finals, click here for details: ALBANIAN SEMI-FINALS 2005 The winner was chosen by televoting (50%) and an "expert" jury (50%), but only the top 3 were announced.

1 Jetën ndryshe e shikoj

I see a different life

Kujtim Prodani

-

2 Ndjej

I feel

Redon Makashi

-

3 Kthehem prap

I'm coming back

Rovena Stefa

-

4 Përpara se ti të vish në këtë botë

Before you come to this world

Saimir & Enkela Braho

-

5 Me ty With you Joe Artid Fejzo

-

6 Me ty, pa ty

With you, without you

Tergita Gusta

-

7 Më duaj gjatë

Love me longer

Marsida Saraçi

-

8 Hëna dhe yjet dashurojnë

The moon and the stars are loving

Luiz Ejlli 2nd
9 Do të fal

I will forgive

Julian Lekoçaj

-

10 Kur dashuron

When you love

Mariza Ikonomi

-

11 Buzëqeshja

The smile

Samanta Karavello

-

12 Nesër shkoj

Tomorrow I will leave

Ledina Çelo 1st
13 Frikem se më pëlqen

I am afraid because I like you

Jonida Maliqi 3rd
14 Puthjen nuk ta kam harruar

Your kisses I didn't forget

Klajdi Musabelliu

-

15 Ti më bën të pasur

You make me rich

Monika Trungu

-

16 Pëshpëritje zemrash

Whispering of hearts

Rosela Gjylbegu & Arbër Arapi

-

17 Flakaresh

Slap

Vesa Luma, Teuta Kurti & Rona Nishliu

-

18 Vetëm një natë

Only one night

Ingrid Jushi

-

Tergita Gusta Klajdi Musabelliu Rosela Gjylbegu & Arbër Arapi

Ledina Çelo came 16th at the ESC. Tergita Gusta, Klajdi Musabelliu, Rosela Gjylbegu & Arbër Arapi were all backing singers for Albania in ESC 2004.

CYPRIOT NATIONAL FINAL 2005

2005 NATIONAL FINALS