ALBANIA

The Albanian Semi-Finals were held at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Ledina Çelo & Kasem Hoxha. The finalists were announced after the 2nd Semi-Final and were chosen by an "expert" jury.

Semi-Final 1 - December 21st

1 Osiris Osiris Flaka Krelani F
2 Pritja Waiting Xhejni Lito

-

3 Këtu Here Genc Salihu F
4 Dhimbja e gëzimit The pain of happiness Erlind Zeraliu

-

5 Eva jam unë I am Eva Xhesika Polo F
6 Atje lart Up there Festina Mejzini

-

7 Besoj në ëndrra I believe in dreams Edea Demaliaj F
8 Dashuri dhe urrejtje Love and hate Neki Emra

-

9 Shiu The rain Yll Limani F
10 Macka Kitty Franc Koruni F
11 Shi diamantësh Diamond rain Orges Toçe F
12 Sot Today Lynx F

Semi-Final 2 - December 22nd

1 Edhe një herë One more time Elson Braha

-

2 Me ty With you Lorela F
3 Më zgjo Wake me up Tiri

-

4 Shkon e vjen Comes and goes Fabiola Agalliu & Agnesa Çavolli F
5 Pse prite gjatë Why did you wait so long Rezarta Smaja F
6 Mos harro Don't forget Dilan Reka F
7 Fjalët ja lë zemrës Words left for the heart Albulena Jashari

-

8 Metropol Metropolis Xuxi F
9 Koha plaket Time gets old Luka & Serxhio Hajdini

-

10 Dashuria për jetën Love for life Classic Boys

-

11 Vija e lumit The river line Linda Rukaj

-

12 Botë World Lindita F

ALBANIAN NATIONAL FINAL 2017

2017 NATIONAL FINALS