ALBANIA

The Albanian Semi-Finals were held at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Soni Malaj & Drini Zeqo. The finalists were chosen by a combination of televoting and an "expert" jury.

Semi-Final 1 - December 16th

1 Loja dashuri

The game of love

Besart Halimi

-

2 Heshtje

Silence

Sfinks

-

3 Qyteti im

My city

Rudi

-

4 Ish dashuri dhe jo mëkat

It was love and not a sin

Edmond Mancaku

-

5 Dhe kur kujtesa

And when I remembered

Aurel Thëllimi

-

6 Niki Niki Julian Lekoçaj

-

7 Për ju

For you

Erinda Dhima F
8 Vetëm një puthje

Only one kiss

Edona Llalloshi F
9 Sytë e dashurisë

The eyes of love

Tonin Marku

-

10 Nostalgji Nostalgia Agim Poshka F
11 E dua këngën

I love the song

Evis Mula F
12 Ti ëngjëll unë Promethë

You're an angel, I'm Prometheus

Mateus Frroku F
13 Nuk je ëndërr

You aren't a dream

Era Rusi F
14 Gjysëm ëndërr je o grua

Half of the dream is a woman

Ermiona Lekbello

-

15 Për ty

For you

Erti Hizmo & Flaka Krelani F
16 Zhurma e heshtjes (o Tirana)

The noise of silence (oh Tirana)

Joe Artid Fejzo

-

17 Se nuk plakën ëndrrat

Because dreams don't get old

Kozma Dushi F

Semi-Final 2 - December 17th

1 Dumbade

Dumbade

Eri F
2 Vjeshtë me ty

Autumn with you

Sonila Mara F
3 Mall

Longing

Armando Bimi

-

4 Lotë dashurie

Love tears

Guximtar Rushani

-

5 Të gjeta

I found you

Yllka Kuqi

-

6 Pritja

Waiting

Pandora

-

7 Kur zemra pret një dashuri

When hearts are longing for love

Denisa Macaj & Entela Zhula F
8 Hipokrizi

Hypocrisy

Saimir Çili F
9 Zjarr e ftohtë

Fire and cold

Luiz Ejlli F
10 Po dhe jo Yes and no Ingrid Jushi

-

11 Theva kokën si pa dashur

My head bursts without love

Kujtim Prodani F
12 Ah, sikur kjo jetë

Oh, if only this life

Albërie Hadergjonaj F
13 S'mjafton një jetë

One life is not enough

Manjola Nallbani F
14 Do të doja

I'd like to like

Marsida Saraçi F
15 Pse ndal

Why stop

Anjeza Shahini F
16 Shko

Go

Miriam Cani F
17 Edhe fati qan

Even destiny cries

Mariza Ikonomi & Erion Korini F

ALBANIAN NATIONAL FINAL 2006

2006 NATIONAL FINALS