ALBANIA

"Imazhi yt" - Anjeza Shahini

"I have to be like a broken dream, I like to be your reflection"

The Albanian Final was held on December 20th at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Adi Krasta & Ledina Celo. Before the final there were two semi-finals - click here for details: ALBANIAN SEMI-FINALS 2004 The winner was chosen by televoting (50%) & an "expert" jury (50%). The top 5 were announced (in no specific order) before the top 3 were revealed - the other performers in the top 5 were Rudi & Ingrid Jushi and Kujtim Prodani.

1 Bota ime My world Arbër Arapi

-

2 Ju të dashurat e mia Oh, you, my loved ones Kujtim Prodani

4th/5th

3 Sytë e zemrës The eyes of the heart Anisa Dervina

-

4 Syri i saj po më verbon Her eyes make me blind Françesk Radi

-

5 Me ty With you Rudi & Ingrid Jushi

4th/5th

6 Trill vjeshte Autumn's mood Edmond Mancaku

-

7 E dashuruar In love Evis Mula

-

8 E nesërmja tjetër kujt i takon Who does the future belong to Kozma Dushi

-

9 Një shpresë për jetën time A hope for my life Klajdi Musabelliu

-

10 Njëmijë zemra A thousand hearts Rovena Dilo

-

11 Mbi urë Upon the bridge Mariza Ikonomi

2nd

12 Imazhi yt Your reflection Anjeza Shahini

1st

13 Qëndroj I'm staying Eneda Tarifa

-

14 Hirushja Cinderella Rosela Gjylbegu

3rd

15 Ç'punë ke ti me dashurinë What do you have to do with love Ermiona Lekbello

-

16 Eja Come Orges Toçe

-

17 Kthehu dhe kujto Come back and remember Voltan Prodani

-

18 Sikur të rroja sa kjo botë If I could live as long as the world Andi Kongo

-

Anjeza Shahini came 7th at the ESC, where her backing singers included Arbër Arapi, Klajdi Musabelliu & Rosela Gjylbegu.

CYPRIOT NATIONAL FINAL 2004

2004 NATIONAL FINALS