ALBANIA

"Përrallë" - Eneda Tarifa

"This fairytale demands a reward"

The Albanian Final was held on December 27th at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Pandi Laço & Blerta Tafani. Before the final there were 2 semi-finals - click here for details: ALBANIAN SEMI-FINALS 2016 The winner was chosen by an "expert" jury.

1 Engjëll i lirë Free angel Sigi Bastri

-

2 Dashuri në përjetësi Love for eternity Rezarta Smaja & Klodian Kaçani

4th

3 Buzëqesh Smile Dilan Reka

7th

4 Jeto dhe ëndërro Live and dream Adrian Lulgjuraj

-

5 Monolog Monologue Erga Halilaj

-

6 Flakë Flame Evans Rama

10th

7 Një det me ty A sea with you Jozefina Simoni

-

8 Mos ik Don't go Egert Pano

-

9 Sa të dashuroj How much I love you Genc Tukiçi

-

10 Një kafe A coffee Kozma Dushi

-

11 Pa mbarim Without an end Luiz Ejlli

-

12 Në sytë e mi In my eyes Teuta Kurti

8th

13 Liroje zemrën Free your heart Besa Krasniqi

-

14 Asaj To her Nilsa Hysi

6th

15 Ajo çfarë ndjej What I feel Kristi Popa

-

16 S'je për mu You're not for me Flaka Krelani

3rd

17 Infinit Infinite Enxhi Nasufi

5th

18 Për një mrekulli For a miracle Lindi Islami

-

19 Të ndjek çdo hap I follow your every step Florent Abrashi

-

20 Përrallë Fairytale Eneda Tarifa

1st

21 Ato që s'ti them dot What I cannot tell you Renis Gjoka

9th

22 Merrmë që sot Take me right from today Aslaidon Zaimaj

2nd

Adrian Lulgjuraj Erga Halilaj Luiz Ejlli Besa Krasniqi

Eneda Tarifa previously took part in the 2004 Albanian Final & came 10th in the 2008 Albanian Final. At the 2nd ESC Semi-Final she was 16th. Adrian Lulgjuraj represented Albania in ESC 2013. Erga Halilaj was a backing singer for Albania in ESC 2014 & 2015. Luiz Ejlli represented Albania in ESC 2006. Besa Krasniqi went on to be a backing singer for Albania at ESC 2016.

BELGIAN NATIONAL FINAL 2016

2016 NATIONAL FINALS