ALBANIA

"Kënga ime" - Aurela Gaçe

"I've got you in my blood, my song"

The Albanian Final was held on December 25th at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Jonida Maliqi, Mirela Naska & Josif Gjipali. Before the final there were 2 semi-finals - click here for details: ALBANIAN SEMI-FINALS 2011 The winner was chosen by an "expert" jury.

1 Kemi dasëm'o We have a wedding'oh Françesk Radi

13

8th=

2 Me cilin rri ti dashuri

With whom are you staying, my love

Hersi Matmuja

7

11th

3 Në krahët e tua In your arms Goldi Halili

0

17th=

4 Vetëm s'jemi në botë We are not alone in this world Marsida Saraçi

2

16th

5 E bukura dhe bisha

The beauty and the beast

Besa Kokedhima

13

8th=

6 Ende ka shpresë There is still hope Alban Skenderaj & Miriam Cani

66

2nd

7 Një dashuri One love Enkeleda Arifi

36

5th

8 Kënga ime My song Aurela Gaçe

82

1st

9 Pasuri e pasurive Treasure of treasures Maria Prifti

5

14th

10 Shtegtar i jetës time Pilgrim of my life Saimir Braho

48

3rd

11 Mirë se vini në Shqipëri Welcome to Albania Dorian Nini

29

7th

12 Ëndërr Kosove

Dream of Kosovo

Selami Kolonja

6

12th=

13 Rastësi Accident Xhejsi Jorgaqi

44

4th

14 Dritë Light Albi Xhepa & Semi Jaupaj

0

17th=

15 Mirëmbrëma ëngjëlli im Good evening my angel Dorina Garuci

34

6th

16 Jetova për të dy

I lived for us both

Kamela Islami

12

10th

17 Mari Marie Orges Toçe

3

15th

18 Mbi xhaketën time Over my jacket Denis Hasa

6

12th=

Aurela Gaçe came equal 13th at the 1st ESC Semi-Final.

ARMENIAN NATIONAL FINAL 2011

2011 NATIONAL FINALS