ALBANIA

"Nuk mundem pa ty" - Juliana Pasha

"I can't be without you, I have no life without you"

The Albanian Final was held on December 27th at the Palace of Congress in Tirana, hosted by Miriam Cani & Alban Skenderaj. Before the final there was a semi-final - click here for details: ALBANIAN SEMI-FINAL 2010 The winner was chosen by an "expert" jury.

1 Një tjetër jetë Another life Pirro Çako 106

4th

2 Party Party Erga Halilaj

66

12th=

3 Aria Aria Denisa Macaj

92

7th

4 Përtej kohës Beyond time Rovena Dilo

69

10th

5 Sekreti i dashurisë The secret of love Dorina Garuci

78

8th

6 Në pasqyrë

In the mirror

Anjeza Shahini 118

2nd

7 Nuk të dorëzohem I won't give up Erti Hizmo & Lindita Halimi

66

12th=

8 Nuk mundem pa ty

I can't be without you

Juliana Pasha

133

1st

9 Gëzuar Cheers Guximtar Rushani

43

17th

10 Ndonjëherë

Sometimes

Kejsi Tola

58

15th

11 Mall i pashuar

Insatiable longing

Teuta Kurti

19

19th

12 Le të bëhet çfarë të dojë Whatever will be will be Flaka Krelani

99

5th

13 Love, love, love Love, love, love Bojken Lako & Banda Adriatica

98

6th

14 Tirana brodway Tirana broadway Goldi Halili

64

14th

15 U dogjëm mrekullisht

Got miraculously burned

Stefi & Endri Prifti

45

16th

16 Zërin tim ta ndjesh Feel my voice Iris Hoxha

67

11th

17 Ave Maria Ave Maria Claudio La Regina

17

20th

18 Fjalë dhe gjunjë

Words and knees

Era Rusi

41

18th

19 La, la, la La, la, la Mariza Ikonomi

76

9th

20 Gjëra të thjeshta

Simple things

Kamela Islami

115

3rd

Anjeza Shahini Kejsi Tola Era Rusi

Juliana Pasha previously came 3rd in the 2008 Albanian Final & 2nd in 2009. At the ESC she was 16th. Anjeza Shahini represented Albania in ESC 2004 & Kejsi Tola in ESC 2009.

GREEK NATIONAL FINAL 2010

2010 NATIONAL FINALS